Els Ports. Natura i Art (9a. Edició)

09:3014:30 h
Lloc: Mas de la Franqueta

Horta de Sant Joan
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 22.09.2024.
Preu: Activitat gratuïta
Performance

El certamen d’intervencions als Ports d’Horta de Sant Joan estava previst per diumenge 12 de maig, però se celebrarà el 29 de setembre.

Reflexionar sobre la relació que tenim amb la natura i el paisatge. Aquest és un dels objectius que persegueix de ‘Els Ports. Natura i Art’, el certamen d’intervencions artístiques contemporànies i efímeres que se celebra cada primavera en espais del Parc Natural dels Ports. La novena edició del recorregut estava prevista per al diumenge 12 de maig, però la convocatòria de les eleccions al Parlament de Catalunya per a aquell mateix dia ha obligat l’organització a canviar de dates.

Organitzat per Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre i l’Associació Cultural EPNiA, i comissariat per l’artista Sergi Quiñonero, el projecte proposa una passejada per la natura en un circuit a peu i de baixa dificultat que transcorre entre obres pensades per buscar la complicitat del públic, promoure la interacció i donar a conèixer l’entorn a través de la singular mirada de cadascun dels autors. A partir del setembre, l’organització anunciarà el nom dels artistes participants i posarà en marxa el sistema de reserves de places per poder-hi participar.

Els Ports. Natura i Art (9a. Edició)