Emoji peace dove Emoji red heard Emojy blue butterfly

Lloc: Nogueras Blanchard
Isaac Peral 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

NoguerasBlanchard es complau a presentar l’exposició individual Emoji peace dove Emoji red heart Emoji blue butterfly, de l’artista Anne-Lise Coste (Marignane, França, 1973) a NoguerasBlanchard dins del marc de Barcelona Gallery Weekend 2023.

Coneguda pel seu enfocament radical, en el qual el potencial creatiu de la seva obra s’articula entorn del gest espontani i l’oposició a l’estandardització de l’art, l’obra d’Anne-Lise Coste ofereix una lectura de i des del present exposant fissures i problemàtiques de la societat actual.

Les protestes recents a França contra el desmesurat i sistemàtic abús policial cap a grups de població racialitzats encara ressonen en les pàgines de la premsa i ens serveixen com a context per a submergir-nos en Emoji peace dove Emoji red heart Emoji blue butterfly. Així, els mateixos missatges que podem trobar en l’espai públic francès i que pretenen transmetre descontent i resistència, prenen corporeïtat com a enèrgics senyals de neó en l’espai de la galeria. D’aquesta manera, l’obra POLICE (2022) s’erigeix com un cartell lluminós, que funciona com a senyal d’advertiment. Gairebé funcionant com una resposta a aquesta obra, la instal·lació de neons non (2023) llança un missatge de subversió contra allò establert, que oprimeix i delimita i s’articula en l’espai com un crit silenciós, com un mantra electritzant de resistència i rebel·lió davant la violència, la dominació i el conformisme.

Emoji peace dove Emoji red heard Emojy blue butterfly