EN RESiDÈNCiA A LA CAPELLA. Domènec EN RESiDÈNCiA a l’Institut La Bastida

Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Zainab Ali Ahmed Bib, Nereida Bueno Gil, Diarara Fan, Natalia Gálvez Vallecillos, Maria Garrido Costarrosa, Aitor Gutierrez Santiago, Daniela Jiménez Claure, Aitana Jiménez Suero, Lin Linglong, Andrea Natalia Lopez Vasquez, Alicia Marchena Torres, Martina Moreno, Habib Urrehman Rafiq Naz, Daniyal Tariq Amin, Pau Valls Mena, Xinyi A Zhang, Adriana Zamora Carranza, Shasha Zheng, Senjie Yechen (alumnes), i Irene Acevedo, Maria Roger i Maria Rosa Pintor (docents).

Durant el curs 2023-24, un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut La Bastida de Santa Coloma de Gramenet han estat treballant amb l’artista Domènec. Al llarg del procés de creació, han descobert la ciutat i la seva configuració, pensant l’urbanisme i l’arquitectura dels espais. En el procés, han concebut un artefacte que, partint de la maqueta de l’Institut La Bastida, aglutina i proposa un seguit d’accions.

Realitzat en el marc de la 15a edició d’Artistes EN RESiDÈNCiA als instituts, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona i el Consorci del Besòs, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. La residència de  Domènec a l’Institut La Bastida ha estat comissariada i coordinada per l’Associació A Bao A Qu.

Per a més informació sobre EN RESiDÈNCiA, consulteu la web

EN RESiDÈNCiA A LA CAPELLA. Domènec EN RESiDÈNCiA a l’Institut La Bastida