EN RESiDÈNCiA - Silvia Sant

Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Residències

Benvinguts i benvingudes al forat negre

Presentació pública de l’experiència de Silvia Sant EN RESiDÈNCiA a l’Institut Montjuïc
Mercat de les Flors – Sala Pina Bausch

*Aforament limitat. Imprescindible reserva a confirmacions@mercatflors.cat

Blog del procés de creació
_____________________________________________________________
Ja són aquí les presentacions públiques d’EN RESiDÈNCiA!!!

Fins al 16 de juny, set setmanes de mostres de creació contemporània sorgida del treball conjunt d’artistes, docents i alumnes de 24 instituts públics de Barcelona

Les obres i els processos de creació de la dotzena edició d’EN RESiDÈNCiA (setembre 2020 – juny 2021) ja són a punt per a la seva presentació pública. Del 5 de maig al 16 de juny, es realitzaran les presentacions en viu de 24 propostes de recerca i experimentació en tots els llenguatges de la creació artística contemporània. Presentades en viu pels seus autors i protagonistes i, una vegada més, adaptades a les restriccions derivades de la Covid-19.

Com ja és habitual, cada procés de creació d’EN RESiDÈNCiA es presentarà en espais culturals i educatius d’especial significació per al projecte realitzat. Per primera vegada, es faran presentacions a HANGAR, Halfhouse, MUHBA Oliva Artés, la Sala Fènix i La Central del Circ. S’afegeixen a espais amb una llarga trajectòria de vinculació a les presentacions del programa, com son: Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure, la Sala Beckett, el MACBA, la Galeria Àngels Barcelona, el Born CCM i la Casa Elizalde.

L’agenda de presentacions és encara en ple procés de construcció, i podreu seguir les seves actualitzacions en aquest link. Preneu nota i no deixeu de consultar la seva evolució!

EN RESiDÈNCiA – Silvia Sant