GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

25 Aniversari de la Fundació Antoni Tàpies

Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Exposició

25 Aniversari de la Fundació Antoni Tàpies |
Dissabte 13 i diumenge 14 de juny de 2015

Cap de setmana de portes obertes a la Fundació Antoni Tàpies amb motiu del 25è Aniversari

– Visites comentades gratuïtes.

Durant el cap de setmana de portes obertes, la Fundació Antoni Tàpies oferirà visites comentades gratuïtes a l’exposició ‘Tàpies. Col·lecció d’artista’, amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari.

Calendari: dissabte 13 i diumenge 14 de juny de 2015, a les 17.00 i a les 18.00 h. Durada: 1 h Preu: gratuït. Places limitades. No es fa reserva prèvia. Inscripcions per ordre d’arribada.

– Activitats per a famílies gratuïtes.

Durant el cap de setmana de portes obertes, la Fundació Antoni Tàpies oferirà activitats gratuïtes per a famílies en el marc de la Celebració del seu 25è aniversari.

Calendari: dissabte 13 i diumenge 14 de juny de 2015, a les 12.00 | Durada: 1 h | Preu: gratuït. Places limitades. No es fa reserva prèvia. Inscripcions per ordre d’arribada.

– Itinerari ‘La Montaner i Simon. Una editorial amb història’

Itinerari guiat a l’antiga editorial Montaner i Simon, al Palau Montaner i a la Casa Thomas. L’itinerari té com a objectiu donar a conèixer la història de l’antiga editorial Montaner i Simon, obra de l’arquitecte modernista Domènech i Montaner, a través d’una visita a la Fundació Antoni Tàpies, antiga seu de l’editorial, i a dos edificis del mateix arquitecte que hi estan estretament lligats: el palau Montaner, ara seu de la delegació del govern de l’Estat espanyol a Catalunya, i la Casa Thomas, avui botiga de mobiliari de disseny Cubiñá.

Calendari: dissabte 13 de juny de 2015, a les 11.00h. | Preu: gratuït. Places limitades. | Durada: 2 hores. | Idioma: català | Reserves: cal fer reserva prèvia 10 dies abans de la data de la visita(932 075 862 / reserves@ftapies.com)

El primer diumenge de cada mes, jornada de portes obertes per al públic general a la Fundació Antoni Tàpies

Amb motiu del 25è Aniversari de la Fundació Antoni Tàpies i fins el 10 de gener del 2016, el primer diumenge de cada mes hi haurà jornada de portes obertes per al públic general. Els visitants podran gaudir de l’exposició ‘Tàpies. Col·lecció d’artista’.

Accés gratuït al museu per a les persones que compleixen 25 anys durant el 2015

Amb motiu del 25è Aniversari de la Fundació Antoni Tàpies i fins el 10 de gener del 2016, les persones que compleixin 25 anys durant el 2015 tindran accés gratuït al museu. Els visitants podran gaudir de l’exposició ‘Tàpies. Col·lecció d’artista’. Només cal que mostrin el DNI a recepció.

(ENG) 25 Aniversari de la Fundació Antoni Tàpies