GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Vine a descobrir "Ephemeral Beings" a la galeria. Una exposició de Bigum+Björge.

Lloc: La Plataforma
C/ Pujades, 99
08005 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Et convidem a explorar la fascinant exposició “Ephemeral Beings” de Bigum+Björge. Submergeix-te en un viatge visual que reflecteix la profunda connexió entre la humanitat i la naturalesa.

Divendres passat vam inaugurar “Ephemeral Beings” juntament amb el duet d’artistes danesos, format per l’artista visual Anders Bigum i la dissenyadora Gry Björge.

Les seves escultures efímeres són fotografiades abans de desintegrar-se en el seu entorn natural, formant part del seu projecte més ampli “Beings That Do Not Exist Have No Name”. Aquesta obra desafia la noció convencional dels noms com a meres etiquetes verbals, suggerint que els noms poden transcendir en encarnacions visuals plenes de simbolisme i essència. En qüestionar el significat de “ser” i “existir”, els artistes proposen que quan una cosa existeix en la nostra imaginació, adquireix una forma de realitat.

Bigum+Björge esculpeixen meticulosament aquests éssers efímers amb elements trobats en la natura, subratllant la profunda influència de la natura en la creació d’aquests éssers. Inspirats en la tradició folklòrica, utilitzen contes i mites per il·luminar els misteris del desconegut.

Reconeguent la interconnexió entre el seu treball i la natura, Bigum+Björge empren processos fotogràfics no tòxics. Utilitzen tècniques de revelat alternatives que redueixen el consum d’aigua, assegurant que el seu treball plàstic causi el menor dany possible al medi ambient. L’exposició “Ephemeral Beings” no només explora la intersecció entre la imaginació i la realitat, sinó que també té un enfocament sostenible en la creació de cada obra. Convida els espectadors a reflexionar tant sobre el poder de la narració com sobre la importància de la conservació ambiental. A través de les seves imatges d’éssers efímers, Bigum+Björge ens conviden a un regne on la natura s’entrellaça amb contes i imaginació.

Vine a conèixer el nou treball de Bigum+Björge!
L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres, de 10:00 – 14:00 h i de 15:00 – 19:00 h.
Caps de setmana amb cita prèvia.

Vine a descobrir “Ephemeral Beings” a la galeria. Una exposició de Bigum+Björge.