INSTADEATH. Esborrar permanentment el meu compte - Daniel Moreno Roldán i Roc Herms

16:0017:30 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Instadeath és el fet de morir a l’instant, independentment de l’armadura o els punts de vida que tinguis en el moment de l’impacte. L’últim clic abans de desaparèixer d’Instagram sense deixar rastre. Instadeath és una mena d’eutanàsia. Una cerimònia col·lectiva en la qual es pot materialitzar la complicada decisió d’anar-se’n, de no voler pertànyer.

Dirigit per Daniel Moreno Roldán i Roc Herms, aquest ritual està enfocat a tota persona que tingui conflictes en la seva relació amb Instagram, i que, tot i que ho desitja, creu que no és capaç d’acabar-la. Durant el transcurs de la sessió, reflexionarem sobre la nostra presència a la xarxa, rememorarem moments viscuts i farem teràpia per intentar encarar amb força i decisió aquest procés de desconnectar-se.

Una activitat organitzada en el marc del projecte expositiu Esdevenir immortal i després morir comissariat per Caterina Almirall a La Capella formant part del programa de Barcelona Producció 2019/20, en col·laboració amb Hangar.

Per participar en aquesta activitat, cal que enviïs un missatge privat explicant els motius pels quals estàs pensant en abandonar instagram a @instadeath_org

https://www.instagram.com/instadeath_org/

#instadeath

INSTADEATH. Esborrar permanentment el meu compte – Daniel Moreno Roldán i Roc Herms