Parche

Lloc: Ana Mas Projects
Carrer Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Ana Mas Projects presenta Parche, la segona exposició individual de Mercedes Mangrané en el nostre espai de L’Hospitalet de Llobregat. Per a aquesta exposició Mangrané presenta una sèrie de pintures a l’oli de petit format en connexió amb aquarel·les i fotografies realitzades amb el dispositiu mòbil.

Mercedes Mangrané (Barcelona, 1988) reimagina relacions sobre el propi cos des d’una pintura que la seva superfície es desestabilitza, indagant en els tremolors de la llum encarnada en la matèria i les formes de recolliment. A través de fotografies de moments efímers, epifanies quotidianes i trobades amb el material, s’acosta al sòl, als murs i els portals, entre altres elements urbans que mostren horitzons de possibilitat des de la seva opacitat i resistència.

L’univers desplegat en Parche, proposa una tensió sobre el desig entre el tangible i l’intangible, entre motius nítids i vaporosos: obres els jocs tonals de les quals s’encenen i s’apaguen, mostrant una reflexió sobre allò que es resisteix a ser mirat.

Mangrané indaga en les formes orgàniques que se solapen i se sobreposen des de l’acte de construir ocultant, des d’un camp visual que s’interroga sobre la visibilitat i les escletxes de subjectivitat en la cultura material. A través de recerques formals i conceptuals l’artista explora l’imaginari dels espais intersticials, com són la paradoxa del recer en la intempérie, els espais negatius i positius en les figures que remeten al motlle o la matriu, i els contorns que delimiten allò tangible, així com els seus buits.

Parche