Claudia del Bàrrio & Jaume Clotet / State of Mainstream /

12:0015:00 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Claudia del Bàrrio & Jaume Clotet

Presentació del vídeo: State of Mainstream

Dissabte 12 desembre de 12h a 15h

El vídeo State of Mainstream es compon de fragments de tutorials de Youtube que ensenyen a produir música Tràngol juntament amb gifs de models de la pàgina web d’H&M.
Durant els finals dels noranta, va haver-hi un gran canvi tecnològic que va proporcionar una nova dimensió de autoexpresió i comunicació en una nova i molt jove generació. Aquesta generació, els millennials, van viure l’inici de les xarxes socials.
La majoria dels millennials d’aquest temps, que eren o bé pre-adolescents o joves adolescents, van descobrir i van compartir música online que reflectien els seus sentiments, el trance. El trance és el vessant clàssic i romàntic de la música dance. És un gènere de música escapista dissenyat per a permetre que l’usuari explori el seu estat emocional i, depenent de l’estil específic, manipular-lo.

La pràctica artística de Clàudia del Barrio & Jaume Clotet gira entorn de com a Internet i els dispositius tecnològics conviuen i afecten la nostra quotidianitat. Construeixen relats visuals que ens porten a explorar la dissolució de la realitat i qüestionar irònicament el mitjà i la seva representació.

Claudia del Bàrrio & Jaume Clotet / State of Mainstream /