Drawing on Interfaces. Zooming into Zoom. Tara Kelton

ONLINE
11:0012:30 h
Lloc:

Esdeveniment no confirmat.
Preu: Activitat gratuïta
Taller
[activitat en anglès]

Acceptant les circumstàncies en les quals ens trobem durant la pandèmia, aquest taller es centra en les plataformes que usem diàriament –i que travessen fronteres geogràfiques i zones horàries–, prestant especial atenció a Zoom, l’eina que es farà servir per al propi taller.

El taller comença amb una revisió d’artistes que han manipulat, desmuntat i subvertit les plataformes quotidianes (Instagram, Google Docs, Street View, etc.), reutilitzant-les tant per a la creació d’imatges com per a la crítica.

Es realitzaran experiments col·laboratius amb l’estructura física de Zoom, explorant les seves possibilitats per a la creació artística. Pensarem en Zoom com a eina de dibuix, Zoom com a píxels, Zoom com a mirall, etc.

A través de discussions i exercicis, intentarem aprofundir en com el moviment, el comportament i la cultura són modelats per les aplicacions i eines digitals que utilitzem tots els dies, i alhora intentarem desafiar i subvertir les expectatives dels seus dissenyadors / propietaris.

 

Drawing on Interfaces. Zooming into Zoom. Tara Kelton