Abdelkader Benchamma. Rayon Fossile

12:00 h
Lloc: adn galeria
Mallorca, 205
08036 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

ADN Galeria presenta una nova exposició de l’artista Abdelkader Benchamma (Mazamet – França, 1975). Rayon Fossile reuneix gran part de la producció recent de l’artista i inclou un projecte site-specific en la sala principal de la galeria.

La mostra quedarà inaugurada el 12 de desembre de 2020, de 12.00 a 19.00, dia en què comptarem amb la presència de l’artista.

Abdelkader Benchamma centra la seva pràctica en el dibuix. Un dibuix expandit que desborda els límits del paper per a ocupar l’espai expositiu creant una nova dimensió que envolta l’espectador.

Des dels seus començaments marcats per una forta influència del còmic i de la ligne claire d’Hergé, la seva obra ha evolucionat cap a l’abstracció i una major sofisticació fruit d’una execució més pausada i acurada. Així, veiem com del predomini de la línia ha passat a la taca, i com el protagonisme dels personatges ha passat a l’escenari que s’estén més enllà de les quatre parets de l’habitació, distanciant-se del món per assolir la visió del cosmos.

Abdelkader Benchamma. Rayon Fossile