Si recuperar un bosque fuese tan fácil como mover un árbol - Melisa López

11:3014:30 h
Lloc:
Agència Catalana de Joventut Calàbria, 147 08015 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Si recuperar un bosque fuese tan fácil como mover un árbol és un diàleg entre un espai expositiu natural, els Jardins de la Tamarita, i un arxiu documental. La proposta exhibeix com a acció puntual els resultats d’una recerca a partir de l’arxiu catalogat d’Arbres Monumentals de la Generalitat de Catalunya, uns 272 per tot el territori, i la producció d’un arxiu sonor d’espècies que es troben més pròximes a nuclis urbans. La instal·lació consta d’una ruta autoguiada a través d’àudios distribuïts pel jardí amb el suport d’un mapa. Els arxius sonors tenen la intenció de dialogar amb el mateix espai i generar la idea de moure un arbre a través de la reproducció del so de l’espai real on es troba cada espècie.

 

Lloc: Jardins de la Tamarita (Passeig de Sant Gervasi, 47)

Hora: de 11.30h a 14.30h

 

Amb inscripció prèvia: artjove.tsf@gencat.cat

__

Irradiacions és la mostra dilatada dels projectes seleccionats a la convocatòria d’Art Jove. L’espai expositiu de la Sala d’Art Jove esdevé l’epicentre d’un sisme, un escenari irradiat que es deixa afectar, que desborda i vessa el seu flux per a propagar les propostes artístiques cap enfora, cap a espais altres.

Una proposta de l’equip de mediació Art Jove 2020: pli-é collective (Eva Paià, Marina Ribot Pallicer, Angelica Tognetti).

Si recuperar un bosque fuese tan fácil como mover un árbol – Melisa López