Reflexions al voltant de "Diàlegs intrusos. Tot és present"

ONLINE
18:0020:00 h
Lloc:
Carrer de Mejía Lequerica 14 08028 Barcelona
Preu: De 30€ a 40€
Xerrada

Diàlegs intrusos. Tot és present, és un projecte que reuneix obres de la Fundació Suñol amb obres de la col·lecció del Museu Nacional, disseminades en diferents punts del museu, dins un marc de més de 1000 anys de creació artística.

En el context de l’exposició, els Amics del MNAC organitzen una activitat online on l’artista i director de la Fundació Suñol Sergi Aguilar i l’escriptor Raül Garrigasait ens oferiran les seves visions al voltant d’aquesta exposició temporal que acull el Museu Nacional.

El pensament de l’artista és una capsa que conté una energia infinita que necessita ser alliberada i mostrada. En la primera sessió, que es realitzarà el proper 17 de març a les 18h de la mà de Sergi Aguilar, anomenada Idees intruses, reflexionarem sobre quines són les idees, les eines i els espais per on es mou l’artista per crear una obra.

La segona sessió online, que tindrà lloc el 24 de març a les 18h de la mà de Raül Garrigasait, s’anomena El passat que vindrà, i s’hi reflexionarà sobre la presència del passat en el present a través de textos literaris i filosòfics, així com a partir d’obres de l’exposició. 

La inscripció es realitza a través de la pàgina web www.amicsdelmnac.org, amb un preu de 30€ per a amics, i 40€ per a altres interessats. 

Reflexions al voltant de “Diàlegs intrusos. Tot és present”