GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Oído Cocina

13:0015:00 h
Lloc:
Bòlit_PouRodó Plaça Pou Rodó 7-9, 17004 Girona Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar Rambla de la Llibertat 1, 17004 Girona Bòlit_StNicolau Plaça de Santa Llúcia 1, 17007 Girona
Preu: 13€
Altres

‘Oído cocina’ proposa una intervenció sonora en directe, establint un canal narratiu entre la cuina i la sala del restaurant. Una veu en temps real deambula entre realitat i ficció per explicar-nos què està succeint entre fogons. A través d’aquest exercici d’imaginació, des de la sala del restaurant anem ingerint micro històries, personatges, ingredients… mentre degustem un àpat que ja no es podrà separar de qui, com, què, quan i on es cuina.

L’activitat tindrà lloc al restaurant Can Roca on s’han reservat dues sales des de les quals es podrà seguir l’acció, tot dinant. Amb un aforament molt limitat, es proposa als usuaris interessats que reservin taula i menú (que anirà a càrrec del comensal) abans del dilluns 10 de maig a través del correu electrònic info@bolit.cat o trucant al 972427627.

Menú al restaurant Can Roca

A càrrec de nyamnyam:
Ariadna Rodriguez i Iñaki Alvarez són nyamnyam. Unint les seves formacions i deformacions en diverses disciplines, el seu treball té com a objectiu promoure la creació, la difracció i l’intercanvi de coneixement a través d’estratègies d’interacció en cada context (g)local en el qual treballen. En aquesta cruïlla entre arts en viu, pedagogies, pensament i gastronomía crítica, el treball de nyamnyam es mou entre la creació de projectes i la curadoria entesa com a espai transdisciplinar de relació i disrupció; així organismes (humans i no humans), sistemes, ambients i contextos interaccionen, friccionant amb la visió estandarditzada de la mercantilització de la cultura. Han desenvolupat les seves pràctiques en diversitat de contextos i geografies, i al 2020 han obert les portes del Mas nyamnyam, espai de creació, acció i pensament ubicat a Mieres, Girona.

 

Dimecres 12 de maig de 2021 – 13h

Restaurant Can Roca (Ctra. de Taialà, 42, 17007 Girona)

Reserva de taula amb menú del dia a càrrec del comensal (13€) a info@bolit.cat o 9727427627 (fins dilluns 10 de maig)

Oído Cocina