COS DISPONIBLE, PRÀCTIQUES ENTORN EL COS I LA CREACIÓ, AMB ÈLIA GENÍS

Lloc: La Visiva
Sepúlveda 85, baixos dreta
08015 Barcelona
Preu: 80€
Convocatòries

Energia– Organització – Alineació – Consciència

(Nivell intermig)

Del 15 d’abril al 17 de juny (10 sessions)

Tots els dijous de 18.30h a 20h

Preu: Curs sencer: 80€ / Classe solta: 12€

10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD

+Info i inscripcions: info@lavisiva.org

** Durant les classes es garantiran les mesures de seguretat i higiene. Per aquesta raó, l’aforament serà limitat.

*** En cas de que les classes no es podràn fer presencialment a causa de les restriccions en relació amb la Covid-19, la continuitat del curs es garantirà amb classes online.

Energia– Organització – Alineació – Consciència

Proposo un context on practicar els elements que per a mi són importants i invisibles en qualsevol llenguatge tècnic de moviment, i els quals  ens ajuden a accedir-hi des de la qualitat, la coherència i el plaer. Aquests per a mi són l’energia, la respiració, alineació i organització dels diferents sistemes del nostre organisme, els quals estudiarem i explorarem a través de pràctiques que estimulen la consciència del moviment i ens permeten expandir els nostres límits des d’un lloc d’un lloc gentil i d’eficiència. Ens inspirarem del coneixement de les pràctiques somàtiques, especialment del Mètode Feldenkrais.

La meva intenció és guiar a través de diferents pràctiques energètiques i somàtiques a aprendre la tècnica des de dins, re connectant amb la intuïció, la intel·ligència orgànica i somàtica que posseïm de forma innata.

Les classes s’organitzaran amb una primera part d’activació de l’energia i respiració  per generar un estat de disponibilitat i presència, posant atenció a l’alineació del nostre eix central, la columna vertebral, treball inspirat sobre la pràctica del katsugen Undo i el Keep Moving. Method. Seguidament posarem atenció a diferents relacions anatòmiques que ens obriran noves possibilitats de moviment, ampliant el seu rang i qualitat. Estudiarem la relació amb la gravetat perquè sigui possible accedir a la lleugeresa.

Integrarem tot allò après durant la sessió a través d’improvisacions i jocs, amb senzilles seqüències coreogràfiques que ens permetran ordenar la informació, i relacionar-ho amb el diàleg amb els altres, l’espai,  i la musicalitat. Finalment accedirem a un estat creatiu on poder connectar amb la pròpia originalitat i llenguatge de moviment.

Èlia Genís Rodríguez es ballarina, creadora, dansa terapeuta i instructora del Mètode Felendkrais.

La curiositat i passió en relació el moviment, l’art i la humanitat ha anat gestant la seva formació i recorregut professional.
S’inicia en la dansa clàssica formada per la Royal Academy of Ballet. Segueix la seva formació amb Mercedes Boronat amb qui profunditza sobre el coneixement de la consciència, l’energia i la seva aplicació en l’acte creatiu,  amb qui descobreix la pràctica del Keep Moving. Participa com a ballarina en diferents espectacles de la coreògrafa com Butterfly, Happy Ha Ha, To cook for i en diferents site specifics. També forma part del seu projecte pedagògic donant classes a actors i ballarins, així com en projectes socials i comunitaris.
Es forma coma dansa terapeuta aplicant els coneixements de la dansa com a mitjà d’intervenció social. Segueix la seva investigació alternativa a la dansa amb la formació del Mètode Feldenkrais, pràctica que l’ajuda a entendre la tècnica des de la riquesa de les pràctiques somàtiques.
Actualment finalitzant la formació en Coreografia i Interpretació a l’Institut del Teatre.
Ha sigut intèrpret creadora amb coreògrafs com Mercedes Boronat, Sabine Dahrendorf, Lipi Hernandez, les Filles Follen, Javier Guerrero, Magdalena Garzon entre d’altres.

COS DISPONIBLE, PRÀCTIQUES ENTORN EL COS I LA CREACIÓ, AMB ÈLIA GENÍS