Soft Office

ONLINE
19:0021:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Xerrada

Soft Office
Lectura performativa + Xerrada
Amb María Alcaide i Marta Echaves
Online (YouTube)

En el context de l’exposició Oficina, emetrem en directe la lectura performativa Soft Office de María Alcaide. Es farà referència a elements textuals de la instal·lació bureau désespoir, treball que remet a l’imaginari de l’oficina a través d’objectes la rellevància dels quals recau en en el capital simbòlic i ideològic que acumulen, com els test del llibre Cómo ser elegido en una selección de personal de Cecilio Benito Alas. S’esmentaran també altres textos com El entusiasmo de Remedios Zafra o Working Dead. Escenarios del postrabajo, editat per Marta Echaves, Antonio Gómez Villa i María Ruido.

Posteriorment, tindrà lloc una xerrada entre María Alcaide i Marta Echaves.

María Alcaide és artista. Amb una producció heterogènia, nòmada i precària ella mateixa es defineix com a “pobra encara que escandalosament productiva”.

Marta Echaves és investigadora i comissària. Entre molts altres treballs, és co-editora de Working Dead. Escenarios del postrabajo (Ajuntament de Barcelona, 2019) i ha publicat recentment la conversa amb Aurora Fernández Polanco i Marta Labad “Bajo el síntoma. Sobre cronopatías, fugas y deserciones” en el catàleg Bajo la superficie. Miedos, monstruos y sombras (Conde Duque, 2021).

Enllaç YouTube

Soft Office