Julián Pacomio. Apocalipsis práctica. Taller

18:3021:30 h
Lloc: Fabra i Coats
Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

“APOCALIPSIS PRÁCTICA”

Taller amb Julián Pacomio

Del 26 al 30 de juliol de 2021

Com es pot proposar una pràctica compartida en temps de distanciament físic? La resposta no deixa de ser un repte i, intuïtivament, no és res més que convocar dues idees: d’una banda, la idea de la fi del món (apocalipsi) i, de l’altra, el fet de continuar junts, aquí, davant de qualsevol cosa que hagi de venir (el dia simplement). La pràctica aborda els diferents estats dels cossos en un esdeveniment-celebració-festa. Aquests oscil·len entre l’eufòria i l’esgotament. Van d’estar carregat d’energia i ballar i voler cardar a deixar-se seduir, voler-se desitjat i estirar-se per observar com transcorre l’esdeveniment.

Apocalipsi entre amics o el dia simplement és una peça escènica i també una pràctica que es va començar a gestar durant el 2020 a Lisboa i que s’estrenarà al Centre d’Art La Capella el 23 de setembre de 2021, en el marc de la modalitat “Accions en viu” de Barcelona Producció 2020-2021.

“Apocalipsis práctica” és un taller previ a l’estrena de la peça escènica que tindrà lloc durant quatre capvespres i una albada, concretament del 26 al 30 de juliol, en sessions diàries de quatre hores. La pràctica ens permetrà acostar-nos al dispositiu, experimentar i problematitzar la creació de la peça des de dins. La idea és endinsar-nos-hi junts, explorar-la, subvertir-la i gaudir-ne.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Places

10

 

Participants

El taller està obert a qualsevol persona interessada en les arts escèniques i la dansa, però no requereix tenir formació específica en aquestes disciplines.

 

Cost

El taller és gratuït.

 

Dates

Del 26 al 30 de juliol

 

Horari

Del dilluns 26 al dijous 29 de juliol: de 18.30 a 21.30 h

Divendres 30 de juliol: de 6.00 a 10.00 h

 

Lloc

Aquest taller està organitzat pel Centre d’Art La Capella, però tindrà lloc a les instal·lacions de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.

 

Procés d’inscripció

Envia una breu biografia introduïda per un comentari sobre el teu interès per participar en el taller. Si no pots assistir al taller algun dia específic o durant alguna franja horària concreta, t’agrairem que ho indiquis al correu. Donarem prioritat a les persones que tinguin disponibilitat per fer el taller complet.

Correu electrònic de recepció: lacapella@bcn.cat.

Julián Pacomio.  Apocalipsis práctica. Taller