Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Farem el possible per tenir-ho el més actualitzat possible. Molta força!

Taller infantil: quiquiriquic! cocorococ! ko-ki-oh!

27.10.18
Laura LLaneli: quiquiriquic! cocorococ! ko-ki-oh!

Sessió inaugural d’ONA 3: L’harmonia de les esferes, a càrrec de l’artista Laura Llaneli.

L’Ona ha inventat una màquina fascinant, l’Audiogràfik. És una cosa així com una impressora de sons que materialitza allò audible: sons que tenen forma i color, que es poden tocar i llegir. De moment, ha fet un prototip, l’Audiogràfik Beta, que imprimeix «bup!», «mèu!», «beeeeee!», «muuuuu!» i “quiquiriquic!”…, però la seva intenció és ampliar aquesta paleta de sons. L’ajudem a incorporar nous sons a la seva màquina?

‘Ona’ és el programa educatiu de Sant Andreu Contemporani, estructurat en cicles anuals de tallers a càrrec d’artistes convidats, dirigits a un públic infantil i familiar. Un espai en el qual artistes i nens experimenten amb estratègies creatives i produeixen coneixement compartit des de la pràctica.

Informació pràctica:

Horari
D’11:30 a 13:00 h

Edat recomanada
De 6 a 11 anys

Preu
Gratuït
Aforament limitat

Inscripcions
Telèfon: 93 311 99 53
sac@santandreucontemporani.org

Taller infantil: quiquiriquic! cocorococ! ko-ki-oh!