GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

BARCELONA PRÓXIMAMENTE / Joana Capella Buendia

Lloc:
Creu dels Molers, 15 08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

BARCELONA PRÓXIMAMENTE/ Joana Capella Buendia

Opening 9 de setembre 2021 -18-21h

 

L’arqueologia com a pràctica obra una fisura estranya en la concepció lineal de la temporalitat dels fets. Pot succeir que unes hipotetiques restes arqueològiques apareguin en una realitat material del present, afectant al futur d’aquest lloc, alhora que reescriuen el seu passat. Podria passar que allò que s’ha trobat reescriu una historia que no voldríem viure?

L’actual transformació vertiginosa del carrer Pere IV, on es preveuen diversos hotels de luxe i blocs d’oficines, alimenta unes projeccions fatídiques entorn el futur de La Escocesa. Que passaria si fossin descobertes les seves ruïnes anys més tard de ser soterrada per l’activitat urbanística del 22@?

 

Joana Capella Buendia (Barcelona, 1990). Centrada principalment en les qüestions que rodegen la producció artística i les seves possibilitats d’existència. A través de la performance, l’acció i la producció material, explora la seva relació amb el context artístic i en com el seu cos es relaciona amb lo altre i ho performa. Actualment és resident de L’Escocesa, des d’on desplega la seva pràctica entre la producció i la investigació. Ha realitzat projectes al marc de diverses institucions com Idensitat, Centro Huarte, Sala d’Art Jove, La Panera, Estruch, L’Escocesa, Casa Tres Patios, entre d’altres. També ha desenvolupat projectes de comissariat a la perifèria de la institució, com Fer foc Aprop. Més info a: www.joanacapellabuendia.hotglue.me

BARCELONA PRÓXIMAMENTE / Joana Capella Buendia