Inauguració i visita guiada. Lizette Nin i Rebecca Lyne

18:3020:00 h
Lloc: Flowers by Bornay
Carrer de Melcior de Palau, 36
08028 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Alguna vegada heu deambulat pel veïnat especulant sobre la història dels edificis històrics que formen l’escenari del dia a dia? Us heu preguntat sobre les persones que habitaven aquests espais i les seves realitats quotidianes?

Us heu preguntat mai perquè els nostres carrers porten el nom de persones amb qui no tenim cap connexió? Perquè es va escollir aquesta gent? Què revela la seva presència sobre les interesses dels qui estaven i són al poder? Val la pena recordar-los? Els seus noms ens xiuxiuegen mentre busquem indicacions, ens acompanyen mentre caminem cap al metro, mentre recollim els nostres fills de l’escola, s’introdueixen en les nostres identitats en forma de l’indret del nostre domicili.

 

Rebecca Lyne (Anglaterra, 1974)

A Robe for Justa: Ànima endins

A través de la seva pràctica artística que flueix entre el dibuix, la pintura, l’escultura i l’actuació, Lyne examina la narrativa de la forma humana dins de l’espai construït, tant arquitectònicament com en mitologies culturals.

 

Lizette Nin (República Dominicana, 1984)

Els noms dels carrers de can Mantega

La seva obra gira entorn a aspectes autobiogràfics, les seves arrels afrodescendents. Utilitza el seu art com a eina per visibilitzar col·lectius i lluites socials ignorades i oblidades pel mainstream.

Inauguració i visita guiada. Lizette Nin i Rebecca Lyne