Trilogie für zwei Flügel. Syntagma Piano Duo (Cicle OUT·SIDE)

20:0020:45 h
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala
AV Josep Tarradellas i Joan, 44
08901 Hospitalet de Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Concert

OUT·SIDE és un festival de músiques inusuals i noves creacions sonores que té lloc als centres d’art sensibles amb els nous llenguatges contemporanis. Aquest festival, creat el 2016, és l’únic a Catalunya d’aquestes característiques que aposta per donar visibilitat a noves músiques i propostes sonores.

Enguany el cicle crea l’espai i el temps necessaris per acollir creacions de llarga durada que s’allunyen de l’estàndar habitual.

El divendres 22 d’octubre tindrà lloc al Centre d’Art Tecla Sala l’espectacle Trilogie für zwei Flügel, a càrrec de Syntagma Piano Duo en col·laboració amb la Fundació Phonos.  

Trilogie für zwei Flügel, és una obra de la compositora alemanya Brigitta Muntendorf, guanyadora del premi Ernst von Siemens Composition l’any 2014. Es tracta d’un ambiciós cicle de 50 minuts per a dos pianos, electrònica en viu i cinta, format per les peces Key of presence, Kreis Increase i Key of absence. El concert serà a càrrec de Syntagma Piano Duo en col·laboració amb Ángel Faraldo, de la Fundació Phonos.

Syntagma Piano Duo és una agrupació de música contemporània formada per Carolina Santiago Martínez i Francisco Martí Hernández. El seu perfil artístic està orientat a la divulgació i la interpretació de música de nova creació experimental i propostes interpretatives no convencionals.

Ángel Faraldo és creador de música experimental i director artístic de la Fundació Phonos. La seva obra es centra en l’exploració sistemàtica de processos que maximitzen recursos mínims, tot desenvolupant una perspectiva crítica i ecològica de la música electrònica en viu.

Trilogie für zwei Flügel. Syntagma Piano Duo (Cicle OUT·SIDE)