GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Fils narratius

10:0013:00 h
Lloc: Casa Aymat
Villà, 68
08173 San Cugat
Preu: 130€
Taller

Divendres de 10 a 13h, del 8/10 al 12/11 (6 sessions). Format presencial

/////

Un curs conduït per Annie Michie.

Fils narratius, és un taller que analitza la relació entre històries, un taller per explicar/escoltar una història i imaginar-la plasmada en una imatge tèxtil. A cada sessió ens centrarem en una tècnica específica (frunzit, aplicat, ‘patchwork’, brodat, etc.) que ens donaran l’estructura per explorar les diverses línies. Fils que tracen una història i que junts formen un teixit, la imatge que volem mostrar i/o explicar.

Conclourem el taller amb la confecció d’un llibre, en el qual s’hi poden guardar les peces realitzades durant el taller, a més de ser un referent personal per escriure coses: secrets, paraules, imatges. El llibre es pot escriure amb una narrativa tant abstracta com literal, un collage de textures o colors. Us convidem a que porteu una història, un moment, una anècdota que vulgueu compartir: existeix un aspecte lúdic, agradable i íntim en el fet d’explicar i escoltar històries.

Materials necessaris: agulles, agulles de cap, fils al teu gust, tisores. Varietat de peces de tela: noves, antigues, o peces per retallar. Si vols, porta també materials per dibuixar i pintar: llapis, pintures, papers o fotografies.

Per al llibre, se’t proporcionaran els cartrons i el paper per a la portada i les pàgines, per fer un llibre senzill. Has de portar qualsevol paper o tela personal, al teu gust, tant per les pàgines com per folrar la portada.

Annie Michie, és una artista britànica instal·lada a Barcelona. Va realitzar el Màster de Belles Arts a la Universitat Goldsmiths de Londres. Ha participat a l’exposició The Subversive Stitch al 1988 i a la publicació Quilts al 2010 del Victoria & Albert Museum. Actualment és professora a l’Escola Massana i al IES Study Abroad. També imparteix classes de brodat al Màster de Disseny de Moda de l’IED.

Fils narratius