EXPORTAR-SE. Panorama i particularitats dels diferents contextos de difusió de les arts plàstiques a França i Esp

ONLINE
10:0013:00 h
Lloc:
Pere IV, 345 08019 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

El taller proposa un punt de vista transversal sobre la qüestió essencial de la projecció artística. Està dirigit a artistes que desitgen produir o difondre la seva obra en altres territoris i pretén oferir algunes claus per a entendre els contextos específics a França i Espanya.

Pel taller, es convida a preparar una breu presentació del enfocament artístic de cada artista i a pensar en un lloc de difusió. Es posarà a la disposició de les participants un mapa col·laboratiu amb diferents xarxes de difusió.

Intervenen Juliette Pym, responsable de formació, BBB Centre d’Art i Diana Padron, investigadora i curadora d’exposicions independent.

Taller realitzat en el marc del “DIES”, un Programa d’activitats i processos artístics per a crear nous espais digitals d’interacció, intercanvi de coneixements i laboratori d’idees en resposta a la necessitat d’activar noves estructures de producció i visibilització del sector cultural i creatiu, en un context de control i restriccions socials i de mobilitat. En col·laboració amb Idensitat (Barcelona), Casaplanas (Palma de Mallorca), La Escocesa (Barcelona) i BBB Centre d’Art, (Toulouse), amb el suport amb el suport de l’Euroregió Pirineus-Mediterrani, dins del fons de suport Covid-19

EXPORTAR-SE. Panorama i particularitats dels diferents contextos de difusió de les arts plàstiques a França i Esp