Presentació del Cens d’Artistes de Catalunya amb performance de Lolo & Sosaku

19:3020:30 h
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala
AV Josep Tarradellas i Joan, 44
08901 Hospitalet de Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Performance

El dijous 7 d’octubre, a les 19.30 h, el Centre d’Art Tecla Sala acollirà la presentació a L’Hospitalet del Cens d’Artistes de Catalunya amb la performance “Arco M”, dels artistes Lolo & Sosaku. Aquest tàndem argentino-japonès són famosos per les seves intervencions escultoricosonores que s’activen a partir de mecanismes robòtics i objectes que connecten l’entorn amb l’espectador.

El Cens d’Artistes de Catalunya és una eina promoguda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i les associacions de professionals de la cultura amb l’objectiu de cartografiar la creació artística del país, facilitar el desenvolupament posterior de l’Estatut de l’Artista i millorar les condicions del sector. 

La presentació comptarà amb la presència de Manuel Guerrero, coordinador del Cens d’Artistes de Catalunya del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Margarida Troguet, vicepresidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), i David Quirós, tinent d’alcalde de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Presentació del Cens d’Artistes de Catalunya amb performance de Lolo & Sosaku