Carolina Bonfim: Not himself, not herself, not itself

19:0021:30 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Carolina Bonfim: Not himself, not herself, not itself

20 persones. 20 persones trobades a l’atzar. 20 persones que tenen alguna cosa en comú. Desitgen. Desitgen ser un altre. L’altre pot ser un individu, una espècie, un col·lectiu, una invenció, una entitat, una sensació. Fictici, real o vostè. 20 persones que desitgen imaginar, comprendre, caminar, córrer, llegir, trobar a faltar, lluitar, somiar, fumar, ballar, cridar, estimar, conduir, gratar-se, cardar, cantar, respirar, xiular i tenir les cames, l’aspecte, el pèl, les arpes, la personalitat, el ritme, el color, la veu, la força, el sexe, l’olor de l’altre. Desitgen ser-ho només per unes hores o un dia sencer. I ho són. A l’habitació, en el bany, en el passadís, al jardí, en públic, en solitud, en col·lectiu, d’amagat o sota un pseudònim. En cas contrari, desitgen. 20 persones que tenen alguna cosa en comú. 20 persones oposades a l’atzar. 20 persones.

Not himself, not herself, not itself és l’ultimo treball de Carolina Bonfim basat en una sèrie d’entrevistes realitzades amb persones que desitgen sentir-se, temporalment, un altre.

Carolina Bonfim (São Paulo, el Brasil, 1982) Viu i treballa a Brussel·les. Desig, alteritat, cos i arxiu són alguns dels temes recurrents en el seu treball. Investiga processos d’apropiació, incorporació i de transmissió del coneixement immaterial a través del cos. En els últims anys he exposat i presentat el seu treball en centres i institucions tals com el 14è Salão Nacional d’Art de Itajaí (el Brasil), Casa do Povo (el Brasil), MARCO de Vigo (Espanya), MACSur (l’Argentina), Centri national de danse contemporaine d’Angers (França), Lloc a dubtes (Colòmbia), Galeria A Gentil Carioca (el Brasil) Arts Santa Mònica (Espanya), Fundació Miró (Espanya), La Capella (Espanya), Centri d’art contemporani Fabra i Coats (Espanya) i Ca Xalant (Espanya).

 

Carolina Bonfim: Not himself, not herself, not itself