SAC Programa de Residència Curatorial Internacional 2022

ONLINE
Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

SAC Programa de Residència Curatorial Internacional 2022 és el programa de residències de Sant Andreu Contemporani, amb la col·laboració de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona i de l’Institut Ramon Llull. En el marc d’aquest programa, s’obre una convocatòria per a seleccionar un/a comissari/ària internacional, que formarà part del jurat del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2022 i desenvoluparà un projecte curatorial amb una selecció d’artistes del context català, presentats a concurs. El projecte haurà de ser presentat al país de residència del comissari/ària o a un altre espai internacional que decideixi. La residència cobreix els honoraris per la deliberació del premi i la proposta curatorial (1.700 €, impostos i retencions incloses), la producció de l’exposició (2.000 €, impostos i retencions incloses), l’allotjament i els viatges de desplaçament.

L’objectiu de la convocatòria és oferir un coneixement personal del context artístic a través de la convocatòria del Premi Miquel Casablancas i fomentar col·laboracions internacionals futures entre agents locals i estrangers en el marc de l’art jove.

El termini d’inscripció serà de l’1 d’octubre de 2021 a l’1 de febrer de 2022. El formulari de registre es tancarà a les 24 h de l’1 de febrer de 2022 i no s’acceptaran sol·licituds més enllà d’aquest horari. En cas d’incidències amb el formulari de registre on-line caldrà fer arribar la documentació requerida per correu electrònic abans de les 24 h de l’1 de febrer de 2022.

La persona seleccionada es farà pública el 10 de febrer de 2022.

Bases, aquí.

Formulari, aquí.

SAC Programa de Residència Curatorial Internacional 2022