Convocatòria SAC-FiC Programa de Residències i Stage Intensiu 2022

ONLINE
Inscripcions Obertes!
Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

SAC-FiC Programa de Residències és el programa de residències de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona, adreçat a artistes visuals, i de caràcter anual. En el marc d’aquest programa, s’obre una convocatòria per a seleccionar tres artistes que precisin d’un espai de treball per a desenvolupar un projecte artístic, durant els mesos de gener a desembre de 2022. A més, els i les artistes seleccionades podran gaudir d’un stage intensiu que es complementa amb la residència. L’stage proposa la trobada dels i les artistes amb un professional de les arts visuals durant tres dies per treballar intensament aspectes d’interès dins dels seus processos artístics. També comptaran amb el suport i el seguiment de l’equip de treball de SAC, i podran rebre, als seus espais de treball, la visita de comissaris/àries, crítics/ques i altres agents del sector de les arts visuals contemporànies. Els projectes produïts hauran de ser presentats dins la programació de Sant Andreu Contemporani 2022-2023.

Selecció:

El jurat format per Edu Ruiz (artista), Patricia de Muga (Galeria Joan Prats) i els membres de Sant Andreu Contemporani, s’encarregarà de seleccionar els i les artistes de SAC-FiC Programa de Residències.

Terminis:

El termini d’inscripció será de l’1 de novembre de 2021 al 5 de desembre de 2021. El formulari de registre es tancarà a les 24 h del 5 de desembre i no s’acceptaran sol·licituds més enllà d’aquest horari. En cas d’incidències amb el formulari de registre on-line caldrà fer arribar la documentació requerida per correu electrònic abans de les 24 h del 5 de desembre de 2021.

El llistat de persones seleccionades es farà públic el 18 de desembre de 2021 a les pàgines web: http://santandreucontemporani.org i http://fabraicoats.bcn.cat/

La presentació de sol·licituds suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Formulari d’inscripció, aquí.

Bases, aquí.

Disseny bases: Humo Estudio

Convocatòria SAC-FiC Programa de Residències i Stage Intensiu 2022