MOSTRES PÚBLIQUES DE LA TRAMA // COSSOS EN CONFLICTE

12:3014:00 h
Lloc: Fabra i Coats
Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

La Trama és un programa a cura de Transductores que posa en diàleg les exposicions i les activitats de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona amb les comunitats educatives, els col·lectius i les entitats del teixit associatiu i comunitari dels barris del seu voltant, així com les xarxes de la ciutat que hi estan connectades.

Els diferents processos creatius que s’han estat desenvolupant durant els darrers mesos del 2021 es presenten al públic.

Alumnes de l’Institut Martí Pous, el col·lectiu La Laberinta, i les artistes  Elena Blesa Cábez i Ezequiel Soriano han desenvolupat un projecte entorn a Copiar a Manuela, obra de Patricia Esquivias que es pot veure a l’exposició La Transformació Sensible. El projecte atén qüestions com els usos de les imatges, el potencial de la còpia o les pràctiques de memòria a Sant Andreu. Un cop feta l’exploració temàtica, i coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu, es presenta aquesta trobada pública treballada entre l’alumnat i altres artistes convidats a dins i a fora del Centre d’Art i del recinte de la Fabra i Coats.

Beques ‘Premis Barcelona 2020’ de suport al teixit cultural, educatiu i científic amb la col·laboració de La Trama, el programa de cultura, educació i territori de  Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

MOSTRES PÚBLIQUES DE LA TRAMA // COSSOS EN CONFLICTE