Presentació “La Carpa” de David Bestué i Roser Corella – Loop Barcelona

17:3018:30 h
Lloc: Pavelló Mies van der Rohe
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
08038 Barcelona
Presentació

La Fundació Mies van der Rohe s’uneix al Loop Festival, la plataforma de pel·lícules i vídeos d’artista dedicada a l’estudi i promoció de la imatge en moviment, presentant ”La Carpa”, de la documentalista Roser Corella i de l’artista i escriptor David Bestué al Pavelló Mies van der Rohe.

”La Carpa” indaga el procés de construcció, ús i desaparició d’un teatre desmuntable instal·lat a la fi dels anys seixanta a L’Hospitalet de Llobregat, obra de l’arquitecte murcià Emilio Pérez Piñero. Aquesta recerca està basada en el relat de testimonis directes: veïns, treballadors de l’ajuntament i familiars de l’arquitecte. Pel fet de ser construccions provisionals i efímeres, moltes de les obres d’Emilio Pérez Piñero solament perviuen en la memòria, com un fantasma, però el cas de ”La Carpa” és especial, ja que es desconeix on es troba actualment.

Pots veure el documental amb la entrada al Pavelló o amb l’abonament del Loop Festival. La presentació del projecte serà el 13 de novembre a les 17.30 al Pavelló Mies van der Rohe amb la presència dels artistes.

+ info: Programes Fundació Mies van der Rohe– Loop Festival

Presentació “La Carpa” de David Bestué i Roser Corella – Loop Barcelona