ART EN OBERT: Sentits In.Quietants

11:0013:00 h
Lloc: Experimentem amb l'Art
Torrijos, 68
08012 Barcelona
Preu: 3€
Taller

Activitat intergeneracional a partir d’un any

L’artista educadora Noemí Duran ens proposa un recorregut d’accions in.quietants al voltant d’un gran espiral al pati d’Experimentem amb l’ART. Experiències sensorials on assajarem maneres d’estar juntes i de desplegar-nos.

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació.

Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’una persona adulta. Totes les persones adultes són participants de l’activitat. Podeu venir amb família, amb les nebodes o nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí, la companya… amb infants o sense.

La proposta s’activa amb processos de l’art contemporani, acompanyada per artistes i/o educadors i educadores en arts. Consisteix en passar-ho bé plegades i col·laborar en la iniciativa de les altres, donant la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius. A l’Art en obert tractem d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

Veniu? 

Dia i hora a confirmar, més informació pròximament a la nostra web www.experimentem.org

Consulteu les activitats realitzades al nostre bloc: www.activitatsdart.org

ART EN OBERT: Sentits In.Quietants