Pedro Torres / artist talk

19:0020:15 h
Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Conferència

Homesession comença una nova col·laboració amb La Capella i proposa activitats per a conèixer més de prop la practica artística d’alguns artistes vinculats amb la nostra programació.

Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom amb inscripció prèvia a lacapella@bcn.cat

>Dimecres 1 desembre, 19h

Pedro Torres

artist talk

Pedro Torres és el guanyador de la Beca Exchange/ França 2021 atorgada per Homesession. L’artista aquesta actualment realitzant una residència de dos mesos fins a finals de novembre en el centre Art3 (Valence, França)

Pedro Torres centra la seva pràctica artística en temes relacionats als conceptes de temps, distància, memòria, llenguatge i imatge, utilitzant una varietat de mitjans en el desenvolupament de les seves obres i projectes de recerca. Ha exposat recentment en The Green Parrot (Barcelona), Casal Solleric (Palma), Centre Párraga (Múrcia), Casa Seat Barcelona, Chiquita Room (Barcelona), Fabra i Coats: Centri d’Art Contemporani de Barcelona, OTR. espai d’art (Madrid), Dilalica (Barcelona), Caixaforum Barcelona, BienalSUR (Buenos Aires), entre altres. Ha rebut premis i beques, com la Convocatòria de Producció de la Fundació “la Caixa” (2020), finalista del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals (2020), la beca de recerca del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (2020, 2013), el premi de producció de la Sala d’Art Jove de Barcelona (2013) i la beca de la Fundació Botí (2007). Ha estat en residències artístiques en Skagaströnd (Islàndia), Seül (Corea del Sud), Berlín (Alemanya) i Barcelona (Espanya). Viu i treballa a Barcelona, on és artista resident en Hangar, Centre de producció i recerca d’arts visuals.

Pedro Torres / artist talk