Emily Thomas : In the Melting Pot

17:0020:00 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Emily Thomas: In the Melting Pot 

Opening: 17/12/2021 18:00 – 21:00

obert: 18/12  17:00 – 20:00,

del 19/12  al 21/12  amb cita prèvia: emilythomasartist@gmail.com

 

En la seva exposició individual In the Melting Pot, Emily Thomas consolida la seva recerca sobre les fàbriques creatives i els desenvolupaments urbans en els barris postindustrials de Barcelona, incloent El Poblenou, Sant Andreu, Sant Just Desvern i Calç Rosal (Berga). A través d’un procés d’abstracció i metamorfosi, Emily ha traduït les característiques arquitectòniques trobades en aquests llocs en la seva obra escultòrica, reflectint un sentit de lloc sempre canviant.

L’exposició és el resultat d’un premi d’intercanvi internacional entre GlogauAIR Berlín & L’Escocesa Barcelona, concedit per la Memòria Artística Chema Alvargonzalez i atorgat a Emily en 2019. A causa del COVID-19, el projecte ha complert amb el seu títol en estar en el Melting Pot durant diversos anys. Mentrestant, Emily ha realitzat altres residències en Konvent (Berga) i Homesession, per a desenvolupar la seva recerca, i finalment realitzar i presentar el projecte.

Emily Thomas (1996, el Regne Unit) és una artista visual emergent i una artesana de la fusta establerta a Berlín. Des que es va graduar al Chelsea College of Arts de Londres (2018), ha dut a terme projectes en llocs notables com el Soulangh Cultural Park de Taiwan i la Oxo Tower de Londres. Ha rebut el suport del Arts Council England i de la Fundació Cultural Europea i ha estat recentment nominada per al European Artist Award i el International André Evard Award.

www.ethomasart.com

Amb el suport de: GlogauAIR-Berlin, La Escocesa-Barcelona, La Memoria Artística Chema Alvargonzalez

Emily Thomas : In the Melting Pot