Superdivendres (presentacions dels projectes dels artistes residents)

18:0021:30 h
Lloc: L'Estruch
Sant Isidre, 140
08206 Sabadell
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

Les àrees d’art visual i performance i art digital organitzen de nou un #Súperdivendres, una tarda carregada de performance i activitats. En aquesta ocasió seran els artistes residents de Mediaestruch (l’àrea d’arts digitals) Javiera Robledo, Andrea Bel, Ona Galo i Sergio Benítez els que participaran en aquesta jornada. La tarda clou amb Now 3/21, una mostra de performances dels projectes en residència de Nauestruch (l’àrea de visuals i performance) a càrrec dels artistes José Velasco i Ursula San Cristòbal.

COLUMNA DE AGUA de Javiera Robledo

CADAFAL d’Andrea Bel
Andrea Bel i Roset estableix en aquest projecte dues aproximacions als cadafals: d’una banda estudia a través d’eines com Google Maps, les situacions de dispersió dels cadafals després de les festes majors, i en una segona fase, després d’haver-les localitzat, viatja per a trobar-les en camps o grans extensions de terra, per mòduls separats.

AS STRUCTURES COLLAPSED, WE SANKARTS a càrrec d’Ona Galo

MÍMESIS INSUBORDINADA a càrrec de Sergio Benítez

NOW presenta és una oportunitat per conèixer la feina dels artistes residents a NauEstruch, que en aquesta jornada són: Jose Velasco i Úrsula San Cristóbal.

LO QUE NO SE VE de José Velasco

TRAMAS DE PIEL d’Ursula San Cristobal

LA MACHONA de Francisca Trobok

Superdivendres (presentacions dels projectes dels artistes residents)