Opening Resonancias - Christina Schultz

19:0021:00 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Esdeveniment no confirmat.
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Christina Schultz presenta a Homesession ‘Resonancias’. El projecte expositiu sorgeix a partir de material recopilat durant el procés de realització de ‘Cuerpos de Resonacias’, un projecte performatiu i coral format per un àlbum de set coreografies que parlen sobre experiències íntimes en l’homosexualitat, la disconformitat amb els gèneres, sentiments de buidor, de soledats i abusos i del refugi trobat en el tacte i en el cos.

Durant el projecte performatiu, l’artista va treballar juntament amb 16 performers en l’experimentació en narratives col·lectives, no només des de la paraula sinó també des del moviment i des del cos. Compartint els seus tabús, les seves vergonyes, conformitats i disconformitats i atorgant-los un lloc físic. Un lloc que es deixa tocar i commoure entre múltiples cossos i que busca sintonia en la dissonància. En definitiva, un cos ressonant compost per 16 ànimes, bastidors, faixes i ponts que, igual que un instrument, espera ser tocat.

Després d’haver mostrat la performance a Graner, centre de creació i arts vives, i a l’auditori del museu d’art contemporani de Barcelona (MACBA), es presenta a Homesession una instal·lació formada a partir de la compilació de material registrat durant el projecte performatiu, d’altre material documental i audiovisual, així com dibuixos, retrats i obres realitzades per l’artista durant tot el procés. L’exposició es podrà veure del 14 al 17 de novembre de 2019.

Aquest projecte ha estat impulsat per Homesession amb l’ajuda de la beca Art For Change de la Fundació la Caixa  i ha comptat amb la col·laboració de Stop Sida ONG, Graner, Macba, Can Serrat, Centre cívic Surtidor i Hangar.

 

Opening Resonancias – Christina Schultz