Au bord du fleuve de Christophe Farnarier / A la intempèrie de Job Ramos. Projecció

20:0021:00 h
Lloc:
Bòlit_PouRodó Plaça Pou Rodó 7-9, 17004 Girona Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar Rambla de la Llibertat 1, 17004 Girona Bòlit_StNicolau Plaça de Santa Llúcia 1, 17007 Girona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

A principis d’octubre es va inaugurar Cap a les deus. Una gramàtica fluvial una exposició col·lectiva que vol ser un flux d’idees, mirades, i obres, la majoria protagonitzades per personalitats del territori, artistes que han treballat profundament la relació obra-natura i, en concret, l’imaginari fluvial.

Dos dels artistes que hi participen son Christophe Farnarier i Job Ramos que presenten dos vídeos en sala que ara es veuran en pantalla gran.

Au bord du fleuve de Christophe Farnarier és una meditació visual, una pintura cinematogràfica, un homenatge al territori i al paper fundacional de l’aigua.

A la intempèrie de Job Ramos recull un procés de recerca artística centrat en el seguiment d’un grup de biòlegs i experts que treballen per evitar l’extinció del cranc de riu europeu davant l’amenaça d’una espècie invasora, el cranc americà, analitzant les relacions que s’estableixen entre naturaleses humanes i no humanes.

Divendres 17 de desembre de 2021, 20h

Cinema Truffaut

Au bord du fleuve de Christophe Farnarier / A la intempèrie de Job Ramos. Projecció