Songwar(e) | Dimarts de vídeo al Santa Mònica

19:0020:30 h
Lloc: Arts Santa Mònica
La Rambla, 7
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Screening

Una peça de Miquel Martí Freixas, en conversa amb J. L. Marzo

Songwar(e) és una recol·lecció de cançons que evoquen revolucions i resistències. Un deambular internacional i històric de càntics que apel·len a tombar murs enfront dels núvols foscos, que anomenen a la invencible unitat del poble o imaginen mons en pau. Un estrany i sarcàstic Alan Lomax virtual, una fusió de objets trouvés, remuntatges i arranjaments nascuts en l’oceà d’Internet, mirall eixelebrat de la realitat.

El seu autor, Miquel Martí Freixas (Barcelona, 1978) és programador cinematogràfic, professor i crític (Blogs&Docs) especialitzat en cinema de no ficció i cinema contemporani. Entre les seves recerques, estudia els treballs artístics nascuts d’internet i, de tant en tant, travessa la frontera entre la teoria i la pràctica i crea una pel·lícula, com va succeir anteriorment amb el mediometraje d’arxiu Sedated army crazy mirror (2014). Durant la sessió de presentació de Songwar(e), Freixas conversarà amb Jorge Luis Marzo entorn de punts en comú en treballs i estudis.

Aquesta sessió inaugura el programa anual de Dimarts de vídeo en el Centre Santa Mònica, on cada mes tindrà lloc una projecció de l’arxiu Hamaca.

Songwar(e) | Dimarts de vídeo al Santa Mònica