GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Opening CHAO Shu-Jung: « Trans- » 2019

19:0021:30 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

« Trans- » 2019

A Solo Exhibition by 趙書榕 CHAO Shu-Jung 

Passat, present, futur i, tot en el mig.

Construeixo la ciutat com una espècie de paisatge mental panoràmic.

La mar actua com un mirall que reflecteix les condicions dels éssers humans.

Quina és la influència dels paisatges que trobem en la construcció de la nostra personalitat i la nostra mirada? Les nostres Identitats estan en constant canvi a través del Temps i de l’Espai, formades per l’experiència personal de cadascun de nosaltres. Són nostres derives similars a les dels continents: moviments imperceptibles però poderosos que causen falles i trobades, fusions però també desaparicions de terres?

A través d’imatges i sons, espero cridar l’atenció de l’espectador sobre diferents temes, com la nostàlgia, el nomadisme, el desplaçament, la psicografía, la persecució de la utopia, la heterotopía.

Shu-Jung CHAO (Taipei, 1982) és un artista multidisciplinari.
Els seus treballs se centren en les idees que hi ha darrere de les experiències humanes fonamentals, com la memòria, els viatges, la cultura, el llenguatge i aspectes de la consciència, així com en els aspectes relacionats amb la “globalització” en l’esfera pública.
En 2009, Shu-Jung es va graduar de la Ecole Nationale Supérieure d’Art de Bourges amb una Màster en Belles arts. En 2011-12, va participar en el programa de postgrau de la Ecole Nationale Supérieure donis Arts Décoratif de París. A més de participar en diversos festivals i exposicions internacionals d’art (a França, Alemanya, els EUA, Singapur i la Xina), Shu-Jung és l’única artista taiwanesa l’obra de la qual ha estat seleccionada per la televisió francoalemanya ART, la Cinemateca de Tolosa, el Centre d’Art de la Cultura Digital de París (La Gaîté Lyrique) i el Palais de Tòquio de París. En 2017, la seva primera exposició individual en Japan Sound! Soundings!! va ser transmès per NHK i RSK TV. En 2011, va ser seleccionada per als Artistes Emergents de Taiwan pel Ministeri de Cultura (Made in Taiwan – Young Artist Discovery).

*Amb la col·laboració del Ministeri de Cultura de Taiwan

Opening CHAO Shu-Jung: « Trans- » 2019