DIFUNDIA: Mentre..., Penso en...

18:0020:00 h
Lloc: Experimentem amb l'Art
Torrijos, 68
08012 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Conferència

Format: Presentació/conferència i conversa oberta

Accés gratuït, sense inscripció prèvia

Projecte de Jordi Morell en el marc “DESLOCALITZACIONS. RELACIONS SIMBIÒTIQUES ENTRE RESIDÈNCIES
Amb la participació de Joan Pons (escriptor) i Tónia Coll (artista i docent)

Mentre…, penso en… és el projecte artístic de Jordi Morell que ha desenvolupat durant la seva estada de recerca i creació a Casa d’Artistes d’Es Far Cultural de Menorca aquest passat novembre del 2021.

El projecte investiga la complexitat del territori des d’una perspectiva singular i especula sobre llocs i situacions “d’entretemps” representatius de la seva mutabilitat, a través del seu interès sobre les aigües en recs, rieres, bassals, tolls i safaretjos, en aquest cas, dels voltants de la Casa d’Artistes.

En aquesta presentació tindrem l’oportunitat de compartir els seus interessos, reflexionar i fer visible el seu procés d’investigació i recerca artística, durant la seva estada creativa a Menorca, dins del marc Deslocalitzacions. Relacions simbiòtiques entre residències fruit de la col·laboració entre Es Far Cultural i Experimentem amb l’ART i que vol continuar aprofundint en les múltiples relacions i afectes que s’estableixen entre els organismes vius d’un ecosistema concret, possibilitant altres ritmes temporals, per mitjà de la interacció amb altres formes de vida, d’organització, cooperació i comunicació.

https://www.jordimorell.net/

 

DIFUNDIA: Mentre…, Penso en…