GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

P E G A

19:0021:30 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

P E G A  és un exposició d’una nit amb obres d’Isa Carrillo, Adélaïde Feriot Céline Mathieu a Homesession, Barcelona. Durant l’esdeveniment es presentarn una sèrie de tableaux vivants de l’artista Adélaïde Feriot.

P E G A uneix l’obra divergent d’aquestes tres artistes a través dels números: l’ull d’Isa Carrillo per la numerologia, el treball en viu d’Adélaïde Feriot que tradueix paisatges parlats i les escultures de Céline Mathieu.

Adélaïde Feriot. París, Francia, 1985

En la recerca de crear imatges amb fenòmens tàctils i temporals, Adelaïde Feriot s’endinsa en la creació de tableux vivants. Aquestes imatges vives juguen amb les nocions de temps i percepció. El seu treball ha estat presentat a Artissima Lido a Turin, FRAC Lorraine a Metz, CAC Parc Saint-Léger, Centro Pompidou a París, Biennal d’Art Contemporani a Lió, CIAP isla de Vassivière, Galeria Samy Abraham a París, Tabacalera de Madrid, Maison des arts de Laval al Quebec i al museu d’art CAFA a Pekín.

Isa Carrillo.  Guadalajara, México, 1982

La producció artística d’Isa Carrillo està profundament influenciad per les nocions de misticisme. Basada en l’exploració de la grafologia, la quiromancia, l’astrologia, la numerologia, l’us de del pendol i els orcles com el I-ching, que ella usa com a eines, el seu treball proposa altres formes d’expressar experiències.

La seva obra ha estat exposada al Museo Diego Rivera Anahuacalli  a la ciutat de Mèxic, Museo de Pintores a Oaxaca, Museo de Arte Zapopan (MAZ), Museo de la Ciudad de Guadalajara, Foro de Arte y Cultura, Ex Convento del Carmen, Centro Cultural Moderno de Arte, Sala Juárez, Centro TRAMA y el Museo-Estudio Clemente Orozc.

Céline Mathieu. Anvers, Bèlgica, 1989

Céline Mathieu treballa amb l’encreuament de la ment i la matèria. El seu treball investiga ments, éssers i artefactes del segle XXI. Principalment pren la forma de prosa, objectes, assajos i performances.

El seu treball s’ha mostrat a Extra City Kunsthal Antwerpen (2018) i ambCMMC a la galeríia Trampoline, Poppositions Bruselas, Rotterdam Wo Meine Sonne Scheint, Hamburg P / ART y Manchester Castlefield Gallery. La seva primera exposició individual va tenir lloc a AIR Antwerp. Amb el dissenyador  Christophe Clarijs, ella col·labora com a’Fellow Beings’ en el disseny editorial de Tubelight i en publicacions para escriptors residents a n Van Eyck.

Amb la col·laboració de: 

P  E  G  A