Lo Faunal (extracte)

13:3014:00 h
Lloc: Santa Mònica
La Rambla, 7
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

Pol Jiménez s’inspira en la representació de Faune de la dansa clàssica de Nijinski, i tant l’intèrpret com el director de la peça, Bruno Ramri, es centren en la idea que no és només un personatge mitològic, sinó més aviat una condició. Una condició que comparteix amb la dansa espanyola, la de la hibridació constant per poder eixamplar les seves fronteres.

Pol Jiménez és un artista de dansa espanyola i flamenc que constantment busca nous codis i interrogants de l’escena i el pensament contemporani per nodrir les seves creacions. Tot i la seva joventut, compta amb una trajectòria intensa com a ballarí i coreògraf treballant amb companyies i coreògrafs com La Fura dels Baus, Cesc Gelabert, Juan Carlos Lérida, José Manuel Álvarez o Ángel Rojas. A més, també col·labora amb els grups musicals Los Aurora i Maestros de la Guitarra. Va ser guardonat com a millor ballarí als premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2018 i als XXV premis Butaca.

L’activitat ha estat especialment adaptada per a l’exposició de Santa Mònica, i està en diàleg amb les peces expositives del claustre.

Lo Faunal (extracte)