Rarefacció 2022

18:0023:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Concert

Hangar presenta la tercera edició de Rarefacció, cicle d’escolta dividit en set jornades que se celebra a la Sala Ricson. El cicle s’emmarca dins del programa sonor Audio Formal.

La rarefacció és la reducció de la densitat d’un medi, allò oposat a la compressió. També es pot referir a una àrea de relativa baixes pressions que segueix a una ona sonora.

Per a la nova edició del Rarefacció volem fer visibles un conjunt de relacions que tenen la majoria d’artistes incloses al programa d’aquest any.

Amigues, amants, artistes que orbiten Hangar, procedents de les residències o col·lectius que habiten el centre, per a l’edició Rarefacció 2022 el programa s’ha pensat des del conjunt d’afectes del context més proper volent mostrar les pràctiques sonores dels orbitants, habitants i residents d’Hangar.

La proposta a cura de Sergi Botella inclou les artistes Okkre (Gijón), Rashad Becker (Berlín) o Demetrio Ceccitelli (Rimini). Proposant escoltes basades en tipus de composicions molt allunyades les unes a les altres a nivell estètic, però alhora molt properes a nivell emocional, connectades per un sistema de relacions que d’alguna manera sustenten l’escena experimental i la creació sonora. Sessions de Violeta Mayoral i Kentaro Terajima. La composició a partir d’instruments fets a mida per al seu cos i veu de Jenny Abouav. A més, aquest any, Rarefacció i On-the-fly (projecte europeu liderat per Hangar), ajunten esforços i presenten a Olivia Jack, artista que presentarà el seu treball en programació de codi musical i la que podrem veure amb Daniel Moreno Roldán i Helicotrema, o l’ambient amb tocs Drone de Demetrio Ceccitelli que compartiran programa amb artistes de l’experimentació sonora comtal com Alfredo Costa Monteiro, Ex Continent o Agnès Pe .

Proposem la darrera de les sessions en horari nocturn amb la complicitat de la sala VOL on es podran escoltar els sets d’Ikram Bouloum i Tutu.

Rarefacció tindrà lloc del 8 d’abril al 27 de maig, tots els divendres a les 18 h. El preu de l’entrada és de 5 €.

Programa

8 abril

h waas + Alfredo Costa Monteiro

22 abril

PLOM + R3^^IX (Diego Suárez & Nicolas Lodigiani)

29 abril

Rashad Becker + Kentaro Terajima

6 maig

Jenny Abouav + Jaco

13 maig

On-the-fly: Helicotrema + Olivia Jack + Daniel Moreno Roldán

20 maig

Arquea Col·lectiu + Okkre + Violeta Mayoral

27 maig

Demetrio Ceccitelli + Ex Continent + Agnès Pe

Sala VOL

Ikram Bouloum + TUTU

 

Rarefacció 2022 es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat.

Identitat visual: Diego Bustamante (Oficina de disseny).

 

 

Amb el suport de:

Col·laboren:

Rarefacció 2022