Rarefacció: Rashad Becker / Kentaro Terajima

18:0020:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: 5€
Concert

El 29 d’abril a les 18 h Hangar presenta la tercera sessió de Rarefacció, cicle d’escolta comissariat per Sergi Botella que té per objectiu donar a conèixer propostes que giren al voltant de la música i el so des d’una mirada experimental i no convencional. Lxs convidades per a aquesta sessió són Rashad Becker i Kentaro Terajima.

Rashad Becker / Kentaro Terajima

Data: 29 abril, 2022
Hora: 18 h
Preu: € 5
Compra la teva entrada AQUÍ

Rashad Becker

Rashad Becker és compositor i músic resident a Berlín. Les seves composicions són narratives de múltiples capes poblades per un conjunt d’entitats sòniques, algunes presumides, algunes tímides, algunes agitadores, altres llistes per rendir-se. Sovint hi ha un toc tràgic-còmic, com una versió de dibuixos animats del que podria ser un rèquiem d’un somni (o un ball de fertilitat d’una altra dimensió).

Kentaro Terajima

Kentaro Terajima és un dissenyador gràfic de Tòquio i visquent a Barcelona des del 2010. Des del seu primer viatge a Berlín el 1998, la música, especialment el techno, és part de la seva vida. De vegades ocupa més i altres menys, però sempre hi és. De tant en tant, organitza i participa en algunes festes i activitats culturals.

 

L’esdeveniment es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat.

 

 

Amb el suport de:

Col·laboren:

Rarefacció: Rashad Becker / Kentaro Terajima