GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

AGNÈS PE, «LRAX (LIVE / EN VIU)»

19:0020:00 h
Lloc: Centre d'art la Panera
Plaça de la Panera, 2
25002 Lleida
Concert

Concert d’Agnès Pe, «LRAX (live / en viu)», i presentació del catàleg de l’exposició ELS MARGES. PRODUCCIONS AFECTIVES, POLÍTIQUES I ESTÈTIQUES DES DE DINS I FORA D’UN TERRITORI.

Aquesta exposició col·lectiva desplega una part de l’Arxiu Javelina, una iniciativa del Centre d’Art La Panera que pretén consolidar un escenari específic per a les arts visuals en el context de les terres de Lleida, amb la voluntat de trencar els límits entre els conceptes, de vegades excloents, de centre i perifèria.

L’exposició ha de permetre descobrir i redescobrir artistes nascuts a Lleida amb uns treballs en plena consonància amb el llenguatge de les arts visuals contemporànies. El factor territorial només és el punt de partida, atès que les obres seleccionades estan produïdes al marge de condicionants locals i s’emmarquen en discursos de plena vigència en l’art actual.

El projecte expositiu s’estructura al voltant d’una sèrie d’artistes que treballen diferents llenguatges audiovisuals, lluny dels formats convencionals i subvertint els marcs conceptuals i formals més convencionals i institucionalitzats. «Els marges» indaga diferents pràctiques audiovisuals, com ara el cinema d’exposició, la videoperformance, el found footage o la instal·lació sonora.

Albert Bayona / Martin Llavaneras / Agnès Pe / Antoni Pinent / Bárbara Sánchez Barroso

CONCERT D’AGNÈS PE, «LRAX (LIVE / EN VIU)»