“SÍ a tot, sempre SÍ” a càrrec de Marc Vives

Lloc:
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart 
08018 Barcelona
Preu: 20€
Taller

No és un taller tant del què sinó més aviat de la resta de preguntes: quan, quant, quin i com, sobretot com fer des de l’art. No és forçosament un taller enfocat a artistes. No és un taller. No requereix cap experiència prèvia. No obstant això, una miqueta d’afecte i curiositat per la pràctica artística és d’agrair. No s’impartirà un temari: No hi ha un horari predefinit. Totes les frases en aquesta introducció comencen per la paraula NO, per esgotar-la per defenestrar-la, des d’ara treballarem només des del SÍ. SÍ a tot, sempre SÍ.

Si anem a experienciar junts i per separats una sèrie d’elements que intervenen en l’acte comunicatiu (artístic o no): espai, temps, objecte/subjecte emissor, objecte/subjecte receptor, llenguatge, context. És a dir, seqüencialment, treballarem com arribes a un lloc, com estàs en un lloc, com és l’intercanvi, com es produeix, a quina distància està, quines altres qüestions intervenen, quant temps estàs, i com te’n vas del lloc. Sigui aquest lloc més o menys físic, sigui aquesta seqüència tan compacta o expandida com hagi de ser. Per dur a terme aquesta experiència conjunta disposarem d’un espai i l’objectiu serà cohabitar temporal i físicament aquest lloc concret durant el temps definit per a la setmana del 5 a l’11 de novembre. Fer un horari, negociar disponibilitats, tractar de buscar moments comuns, modificar l’espai i d’aquesta manera entrar en les diferents matèries a través aquests exercicis que ens proposem.

Dates: del 5 a l’11 de novembre.
Horaris: segons disponibilitat de cadascú.
Matrícula: 20 €

Per inscriure’t completa el formulari. Recepció de sol·licituds fins a l’1 de novembre.

Marc Vives Muñoz (Barcelona, 1978). Principalment centrat en les qüestions que envolten la producció i pràctica artística, ha participat en projectes com YProductions, Hamaca, Per la Vena, Radiobucket, en el grup de recerca de la Fundació Antoni Tàpies o recentment engegant el programa de residències en performance i arts visuals a L’Estruch (Sabadell). Va formar part del duo Bestué / Vives (2002-2012). Al  2013 co-funda TRACTORA KOOP.I. (Mungia), i Azpi Kultur Elkartea (Donostia). Recentment ha mostrat el seu treball a la galeria etHALL (2018). El seu modus operandi versa a assimilar les formes pròpies de la festa i transportar-les a la producció/gestió en art.

“SÍ a tot, sempre SÍ” a càrrec de Marc Vives