El Corralito llença el seu primer Crowdfunding

ONLINE
Lloc: El Corralito
Calle Sant Leopold 63
08221 Terrassa
Preu: Activitat gratuïta
Altres

El Corralito CCA, s’ha proposat millorar i condicionar el seu espai de creacions artístiques, per tal de poder oferir un servei digne i de qualitat per a les seves residents. És per aquest motiu, que s’ha decidit tirar endavant una campanya de micromecenatge a través de la coneguda plataforma Goteo.org

La campanya estarà activa fins a finals de juny. El funcionament d’aquesta modalitat de finançament és molt fàcil i intuïtiva. Només cal entrar dins del següent enllaç: goteo.cc/elgalliner o entrant a la plataforma de goteo.org i buscant el projecte “El Galliner” de El Corralito i escollir quina donació es vol aportar a canvi de les recompenses que us ofereix el centre.

El Corralito CCA és una comunitat de joves creatives autogestionades que desenvolupen projectes en l’àmbit de l’art i la cultura des de l’any 2015. El projecte es basa a facilitar la participació col·lectiva entre diferents artistes de la ciutat, per tal d’articular i enfortir el teixit cultural i artístic d’aquesta. Amb tot el centre desenvolupa la seva activitat posant les persones i la seva capacitat d’intervenir com a protagonistes, amb la intenció de transformar les dinàmiques socials i culturals. 

Amb aquest micromecenatge el Corralito pretén condicionar el centre, per tal de convertir-lo en un espai més complet i ben equipat per a les seves artistes i per a les ciutadanes de la ciutat en general. Es vol arribar a més persones i poder seguir teixint un entramat cultural, artístic i crític a la ciutat de Terrassa.

 

El Corralito CCA som una comunitat de creació artística i cultural  autogestionada per joves creadores de Terrassa des del 2015. 

 

Ens trobareu al C/Sant Leopold, 63 (Terrassa)

www.elcorralitocca.com

Instagram: @elcorralitocca  

Facebook: @corralitocca 

Correu: elcorralitocc@gmail.com

El Corralito llença el seu primer Crowdfunding