Inaguració cicle exposicions Qlectiva XXII

17:0023:55 h
Lloc: El Corralito
Calle Sant Leopold 63
08221 Terrassa
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Aquest dissabte 25 de juny de les 17h de la tarda a les 00h de la nit, al Carrer Sant Leopold 63, local 1, de Terrassa, l’equip del Corralito tindrà una exposició de les artistes residents i del col·lectiu sabadellenc MASSA, tant de les disciplines plàstiques i visuals com pel que fa a les d’arts escèniques i musicals. 

 

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona. És una plataforma paral·lela al circuit institucional d’exposicions, activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa artística, apropar l’art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i empoderar les joves en la creació i participació d’aquests.

 

Durant l’acte tindrem l’actuació de Mireia Juanals, amb el seu work in progress “Fragmentos de una loca”; Lorena Madurga amb “Manchas”; Valeria Pisati amb “Dime cosas y guarradas (catàleg d’imatges de My Mother)”; i Txell Navarro i Marina Turroja amb el seu work in progress “No Flowers”. Pel que fa a les arts visuals, tindrem l’exposició de les obres de les artistes: Ana Madrid, Mónica Boza, Laura Puente, Karla Kratch, Mireia Comas, Cristina Lanau, Gerard Pla, Alejandro Alcolea i Ir y Ser. A més també comptarem amb l’actuació musical dels DJs Nahoomie, Rave_on y Djdelukes, del col·lectiu sabadellenc MASSA.

 

A més, com que el Centre està duent a terme una campanya de microcrowdfunding tot el que es recapti de la barra es destinarà al finançament d’aquesta. 

 

L’acte és gratuït i obert a tothom, sense reserva prèvia.

Inaguració cicle exposicions Qlectiva XXII