Pantalla Pavelló - Arquitectes i Arquitectures

21:3023:00 h
Lloc: Pavelló Mies van der Rohe
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
08038 Barcelona
Preu: 2€
Festival

La segona sessió del cicle de cinema Pantalla Pavelló ens porta el documental Max Risselada: Life, Works & 12 Buildings de Jorn Konijn presentada pel propi director juntament amb el seu protagonista amb els què podrem conversar.

Jorn Konijn ens porta a una gira fascinant que convida a descobrir el meravellós projecte d’una personalitat destacada que va tenir un paper important en la formació d’una nova generació d’arquitectes.

Max Risselada, nascut el 1939 a les antigues Índies Orientals holandeses, va treballar amb Aldo Van Eyck i els Eames a California abans d’establir el seu propi estudi i emprendre la seva tasca de recerca i docència com a expert en arquitectura moderna i contemporània que ha merescut reconeixement internacional. L’arquitecte ens dóna a conèixer la seva manera d’entendre l’arquitectura i la vida a través de la mirada en profunditat de dotze dels seus edificis preferits d’arreu del món: Des de l’edifici de l’economista de Smithson a Londres fins a l’obra de Le Corbusier a Ahmedabad, Índia. Des de Van den Broek i Bakema Aula Building a Delft, fins al cementiri de Pinós i Miralles a Igualada.

Vine a refrescar-te la nit del primer dilluns d’agost al Pavelló Mies van der Rohe!

Ja pots comprar aquí les teves entrades:

1 d’agost: Life, Works & 12 Buildings (Països Baixos, 2021, 97′) amb el director Jorn Konijn i el protagonista del documental Max Risselada. VO en holandès subtitulada a l’anglès.
5 de setembre: Mies goes future amb els directors Esenija Bannan i Greg Bannan.

Pantalla Pavelló – Arquitectes i Arquitectures