Carrier Wave (Ona portadora): Font Groga, de Rosa Tharrats

Lloc: Centre d'Art Maristany
Àngel Guimerà, 2
08172 Sant Cugat del Vallès
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Rosa Tharrats investiga sobre determinats patrons de la naturalesa de manera intuïtiva a través de tota mena de materials, especialment el teixit. Es centra en les relacions orgàniques que s’estableixen amb nosaltres, i la interacció entre el mineral, el vegetal i l’industrial. Temes recurrents en el seu treball són la transformació, la simbiosi, el procés, la compilació, les arrels, la unió de la vida microscòpica i macroscòpica, el visible i invisible.

Per al projecte de Natura viva Rosa Tharrats presentarà Carrier Wave (Ona portadora) 2022, el resultat de l’acció a la Font Groga. Aquesta proposta s’emmarca dins el projecte Natura viva de la comissària Carolina Grau. Natura viva ha convidat a deu artistes a deu ciutats a explorar la seva geografia local i “revelar-nos” de nou, com sentir i aprendre de la nostra naturalesa. El projecte vol conscienciar i reflexionar sobre l’evolució de la nostra empremta i el seu impacte a la biosfera.

Projecte seleccionat a la convocatòria de Comissariat del Consorci Transversal que se celebra de forma simultània a deu ciutats catalanes. Tardor 2022.

Amb el suport de Sorea i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Col·labora: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola

@art.santcugat

///

Programació vinculada

DIUMENGE 9 D’OCTUBRE, A LES 11 H

Acció Carrier Wave (Ona portadora): Font Groga

L’artista ens convida a participar d’un ritual, lúdic, vibratori I simbòlic on rebrem l’energia curativa de la font. L’acció tindrà lloc a l’entorn de la Font Groga, Sant Cugat.

Per motius d’organització, és necessària la inscripció prèvia a través del correu casaaymat@santcugat.cat, o bé del telèfon 93 565 70 82.

Es recomana anar ben calçat per tal de poder accedir a l’entorn de la font.

DIMARTS 11 D’OCTUBRE, A LES 19 H

Inauguració de la instal·lació Carrier Wave (Ona portadora)

Inauguració de la instal·lació resultat de l’acció a la Font Groga, amb presència de l’artista. La inauguració tindrà lloc al Centre d’Art Maristany.

Carrier Wave (Ona portadora): Font Groga, de Rosa Tharrats