A*LIVE 2022: R-evolució adolescent: entre el meme i el drama

19:0020:30 h
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge
La Rambla, 99
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Novena edició d’A*LIVE, el programa públic amb forma d’esdeveniment multicapa de format expandit d’A*DESK, que tindrà lloc el 21 de setembre a les 19 hores al Lab de La Virreina. Centre de la Imatge

En aquesta edició de 2022, sota el títol R-evolució adolescent: entre el meme i el drama, presentem una sèrie de propostes artístiques i culturals que giren al voltant de l’adolescència com a moment de transició, de canvi, de construcció de la identitat, la personalitat i la posició en relació amb el món, i que posen de manifest el conflicte que vivim dia a dia i que la digitalització no fa més que aguditzar. Amb R-evolució adolescent volem insistir en la necessitat d’empatitzar i tornar a posar-nos a la pell del nostre jo adolescent. Aquesta transició entre infants i edats adultes, aquesta etapa tan irracional i intensa, alhora que vulnerable i mal·leable, en la qual es viuen les primeres decepcions, les primeres experiències sexuals, en definitiva, una època d’experimentació i metamorfosi. Aquest és un període, pel qual tots hem passat, tan complex i incert, en què ens és fàcil situar-nos i empatitzar, potser més que posar-nos a la pell d’una persona d’una altra realitat cultural, raça o gènere. És a dir, l’adolescència com a paradigma universal i global.

A*LIVE 2022, R-evolució adolescent: entre el meme i el drama comptarà amb Fito Conesa i Mery Cuesta com a mestres de cerimònies; amb peces audiovisuals de Jonas Trueba, Violeta Mayoral, Stine Maria Jacobsen, Ryan Trecartin i Lizzie Fitch; els teòrics culturals Federica Matelli i Toni Navarro, i el músic Robert Lippok.

 

A*LIVE 2022: R-evolució adolescent: entre el meme i el drama