Hangar Obert 2022

16:0023:55 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Els dies 16 i 17 de setembre se celebra Hangar Obert; dues jornades en què el centre obrirà les portes al públic oferint una programació de visites situades, performances i un programa festiu.

Durant la tarda de divendres 16 i tot el dissabte 17, comptant amb la complicitat d’artistes, col·lectius residents, habitants i orbitants del centre, totes les persones que vulguin sumar-se podran conèixer els processos de treball, producció i investigació d’artistes i col·lectius, així com les condicions de possibilitat dels seus projectes, en conversa oberta amb elles i amb altres agents que operen en el centre.

El programa també inclou una selecció de performances a càrrec de Marc Vives, una acció editorial conjunta dissenyada pel comissari en residència Mario Ciaramitaro, així com una festa programada per el col·lectiu House of (S)PUNK.

Les activitats als tallers, sala Ricson i sala Plató són amb aforament limitat per ordre d’arribada.

Entrada lliure.

Artistes

Daniel Moreno Roldán/ Pedro Torres/ Juan David Galindo/ to kosie/ Julia Calvo/ Anaisa Franco/ Arnau Sala Saez/ María García Ruiz/ txe roimeser/ Luz Broto Lema/ Violeta Mayoral/ Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez Méndez/ Paula García-Masedo/ Marta Velasco Velasco/ Mario Ciaramitaro/ Saskia Fischer/ Selma Khadija Kahoul/ Lai Tsung-Yun

Col·lectius i habitants

Hamaca/ Crater-Lab/ Ce Quimera/ Gaia Leandra

Activitats

Horaris divendres

16 a 20 h // Studio visits als tallers de residents i col·lectius d’Hangar.

20 h // Programa de performances a cura de Marc Vives amb txe roimeser i Laia Gimeno

Horaris dissabte

D’11 a 14 h // La comida de la imagen. Taula rodona i expo set-up.

De 15.30 a 19 h // La comida de la imagen. Exposició/fira independent oberta al públic.

16 a 19 h // Studio visits als tallers de residents i col·lectius d’Hangar.

19 a 20 h // House of (S)PUNK showcase. Concurs de moda DIY per i per a la comunitat queer de Barcelona presentat per Ken Pollet.

20 a 1 h // House of (S)PUNK showcase. DJ: Leduq b2b La Fraicheur + Lola Kay + Drazzit. Performance: Val del Raval. Visuals: La Sedienta.

Galop de panderetes de Laia Gimeno

Galop de panderetes és una acció performativa que pren com a punt de partida la dansa tradicional catalana com a eina per al qüestionament del binarisme de gènere. Un diàleg entre la tradició i la identitat. A través d’un espai sonor generat per converses amb amiguis, música tradicional i relats històrics, s’explora el drag king, el moviment, el gest i la dansa com a forma d’entendre la cultura popular i el folklore com un espai ple de pràctiques emancipadores.

tenir un pla b que és b perquè hi hagi un pla a (o com tragar i escopir i altres coses poc compatibles) de txe roimeser

Allò que és quotidià travessa i ennuega, si riu sota l’aigua amb les ulleres de mirar bestioles es mullen els ulls, no vaig a la pileta perquè el clor pica i ofega posar-se banyador. depèn de l’estiu el que passi el 16 de setembre, del voler gaudir-ne-amb, del desig i les esponges.
a partir d’aquí tot és provisional, fins i tot allò que precedeix.

Imatge: txe roimeser

Hangar Obert 2022